Üzlet

9025 Győr, Bécsi út 14.

E-mail

info.coverart@gmail.com

Telefon

+36 20 24 007 98 | +36 20 66 506 14

KEDVES LEENDŐ ÜGYFELÜNK!

Engedje meg, hogy pár mondatban bemutassuk Önnek a COVERART design burkolatok bemutatótermünket.

Vállalkozásunk fő profilja olyan különleges fal- és padlóburkolatok győri, valamint Nyugat-magyarországi képviseleteinek az ellátása, mellyel egyedülállóak lehetünk a térségben. Mindketten szeretjük az új, szép, innovatív, illetve exkluzív dolgokat, ezért olyan termékeket forgalmazunk, amelyek többnyire újszerűek és még kevésbé ismertek a piacon.

Hiszünk benne, hogy a kínálatunkban megtalálható termékek, melyek már más országrészben, illetve Európában sikeresen teljesítettek, hazánkban is egyre elterjedtebbek lesznek.

Termékeink mellé szolgáltatást is párosítottunk. Igény szerint nem csak a megfelelő burkolat kiválasztásában, hanem a kapcsolódó kivitelezési munkákban is együtt tudunk működni. Hideg- és melegburkolás, kőműves munkák, reklámgrafikai tervezés, feliratozási és nyomdai feladatok – vállalkozásunk segít Önnek a megvalósításban!

Udvardi Róbert

Udvardi Róbert

COVERART
design burkolatok

Balogh Anita

Balogh Anita

COVERART
design burkolatok

Forgalmazott termékek

Mikrocement | dekorbeton | design falfestés

Fugamentes felületek kialakítása akár meglévő burkolatokra is elkészíthető forgalmazott anyagainkkal. Látszóbeton, rozsda, fémes (metal) hatású, csillámos és számos egyéb egyedi felületek elkészítését is vállaljuk szinte minden felületre.

Slate design

A Slate Design LiteStone kőfurnér egy 100%-ban természetes, valódi palakő felülettel rendelkező, üvegszál erősítés műgyanta hordozóval megerősített ultravékony kőburkolat.

Sokrétű felhasználásra ad lehetőséget: beltéri falburkolás, homlokzat burkolás, vizes helyiségekben történő alkalmazás, kandalló burkolás, konyhafrontok, design bútorok, ajtók készítése stb.

Díszkő burkolatok

Öreg deszka, tégla, kő, címeres tégla érzetét keltő falburkolatok merev, sík felületre és 2 mm vastagságú hajlítható kivitelben íves, hengeres oszlopok burkolására.

LVT Design pvc OneFloor

Közületi magas igénybevételnek kitett, valamint lakossági felhasználású vízálló LVT vinyl burkolatok nagyon széles választékban kapható győri bemutatótermünkben. Számtalan fa, kő, beton és textil mintázatú kivitelek közül választhatja ki felújításához, vagy újépítésű nagy projektjeihez a legmegfelelőbb kivitelt. 

Ragasztható, klikkes, ragasztás nélküli legújabb generációs LVT-k is megtalálhatók már kínálatunkban. Nálunk akár parafa szigeteléssel, zajcsillapítással rendelelkező prémium terméket is talál igényeinek megfelelően. Gyerekszobába is lerakható kivitelek sora található meg kínálatunkban.Jöjjön be és találja meg a több száz féle kivitelből a Önnek legjobban tetszőt.

LVT Design pvc Fatra Floor

FatraFloor klikkes vinyl burkolatunk egy HDF hordozó réteggel rendelkező padlóburkolat.

Felső felülete egy 41-es kopásálló VINYL réteggel, alsó felülete pedig parafával van ellátva.

COREtec kompozit vinyl

Új generációs prémium minőségű amerikai klikkes lerakású termékcsalád, melyek minden igényt kielégítenek, amit egy melegburkolattal szemben lehet támasztani. Magas kopásállóság, maximális vizállóság, akàr 400 nm dilatáció nélkül telepíthető, több mint 100 féle szín.

3D falpanelek

Kínálatunkban több gyártó falpanelje is szerepel, parafától a memóriahabos és más összetételű kivitelekig. Rengeteg szín és forma választék.

WPC terasz és kerítés

Megérkezett Magyarország Első Innovációs Klikkes Hézagmentes Teraszburkolata!

A fa elsősorban a természetes megjelenést, míg a műanyag és a hozzáadott egyéb adalékanyagok a tartósságot, gondozásmentességet garantálják. Az otthon és az azt körülölelő kert teljes összhangjának
megteremtéséhez a következő kültéri felhasználását ajánljuk e burkolattípusnak:

  • medencék körüli burkolatok, tóparti napozóteraszok, stégek, belső udvarok, erkélyek, kerti utak,
  • sétányok, lépcsők, horgász stégek, igényes vendéglők, kávézók, pubok állandó vagy időszakos teraszai,
  • hotelek, panziók, üdülők, apartmanok kültéri burkolatai, kikötők és hajófedélzetek burkolata.

Khars svéd fa parketta

LVT Design pvc 1Floor

A 1FLOOR vinyl családot 3 kivitelben forgalmazzuk: ragasztható, klikkes 5mm és HDF hordozóréteges kivitelben.

Galéria

CoverArt Design Burkolatok © 2019

mikrocement / dekorbeton katalógusok

(A katalógus megtekintéséhez kattintson a fotóra!)

LVT Design PVC OneFloor katalógusok

(A katalógus megtekintéséhez kattintson a fotóra!)

LVT Design pvc Fatra Floor katalógusok

(A katalógus megtekintéséhez kattintson a fotóra!)