Sale!
,

Fox Dekorator Diamento 3D Luna Dekor falfesték, 1 l

20490 Ft (brutto)

Elfogyott

Strukturált falfesték

Könnyen használható belső dekorációs festék, amely a festett fő lesznek a szikrázó gyémánt kristályok hatását kölcsönzi, finom térbeli struktúrával.


Tulajdonságok: ellenáll a mosásnak, használatra kész, környezetbarát, kiváló felvételi paraméterekkel rendelkezik, nagyon rövid idő alatt kialakítható a felület, gyorsan szárad-2.00 órán belül megszárad és a helység már 12.00 óra elteltével használatba vehető.


Felvitel: A felület előkészítése. Felület kialakításához az Initium color alapozó szükséges. A felület legyen stabil, légszáraz, tiszta, portalanított és a régi festékrétegtől megtisztított. Primer alapozóval (mely alapozó, felülettől függően) lealapozott majd intim color alapozó réteggel lefestett. A felület elkészítésére és a felület fajtájára vonatkozó részletes követelményeket lásd a műszaki adatlapban.


Festés:

A festés előkészítése: használatra kész. Használat előtt alaposan keverje fel.

Festés: a festést szakaszosan, 1 m²-es felületenként végezze. A festéket egy rétegben ecsettel kell felvinni. A felvételt követő kb. 2 perc elteltével, hozzá lehet fogni a felület kialakításához. Figyelem: a festett felület max 15 percig alakítható. A felület kialakításhoz (Modellezéshez) használjon száraz, széles (14 cm-es) rövid-,puhaszőrű ecsetek. A kívánt hatástól függően alkalmazzon párhuzamos, ferde, körkörös vagy keresztirányú ecsetvezetést. A végső dekoratív hatás a használt eszközöktől és a festő kreativitásától függ.


Kiadósság: 1 l kb. 5 m² felületre elegendő, a felület nedvszívó képességéttől függően.

Műszaki adatok: a munkálatok és a festék száradása során a festék, a felület  és a környezet hőmérséklete legyen + 5 °C és + 25 °C között

Rétegek száma: 1 rétegben

Száradási idő: kb. 2 óra.Teljes száradási  idő (használatbavétel): Kb. 12 óra elteltével.


Fontos kiegészítő információk: nagyobb felületek festésekor használjon egy gyártó tételből származó termékeket vagy keverje össze az összes csomag tartalmát egy tartályba. A szerszámokat mosószeres vízzel takarítsa meg közvetlenül a használat után. A termék szavatossági ideje a csomagoláson jelzett gyártási időtől számított 24 hónap.

 

Képeink kizárólag a Coverart Design burkolatok tulajdonát képzik. A képek felhasználása engedélyköteles.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.