, ,

Fox Dekorator Initium Grey alapozó dekorfestékekhez, 1 l

6500 Ft (brutto)

Elfogyott

 

Alapozó festék

Épületek beltéri falainak és mennyezetének alapozására szolgál.

Tulajdonságok: felhasználásra kész, színben kapható, egységesíti és kiegyenlíti a felület szerkezetét és színezetet, javítja a fedést, csökkenti az anyag szükségletet, megkönnyíti a fedő-és dekorációs festékek felvételét.

Felvétel: a felület előkészítése: a felület legyen: stabil, tiszta, azaz pormentes illetve legyen megtisztítva a régi festék bevonatoktól és más olyan rétegektől amelyek gyengíthetik a festék tapadását, legyen lealapozva-a nagy vízfelvevő-és elnyelőképességű vagy Porzó felületeket primer alapozóval kell lekezelni.

A festék előkészítése: használatra kész. Használat előtt alaposan keverje fel.

Festés: a festéket, az előkészített felületre vékony és egyenletes rétegben kell felvinni. Felvihető hengerrel, ecsettel és szórással is. Felület elnyelőképességétől és szerkezetéttől függően 1-2 kettő réteget kell alkalmazni. A második festékréteget az első festék réteg teljes száradása után kell felvinni. A fedőréteg és a dekorációs réteg felvitele kb. 2 óra múlva kezdhető meg, amikor az alkalmazott alapozó festék kellően megszáradt.

Kiadósság: átlagosan 1 l festék kb. 9 m² felületre elegendő, a felület szerkezetétől és elnyelő képességétől a felület előkészítésének módjától függően.

Műszaki adatok: a munkálatok és a festék száradása során a festék, a felület és a környezet hőmérséklete legyen + 5 °C és + 25 °C között a munkálatok során a relatív páratartalom legyen 80 % alatt

Rétegek száma: 1-2

Száradási idő: harmadik fokozatig (hőmérséklet 23 °C + 2 °C, levegő relatív páratartalma 55 + 5 %): kb. 2 óra. A fedőfesték felvitele legalább 2 óra eltelte után.

Fontos kiegészítő információk: tárolja és szállítsa szorosan zárt eredeti és címkézett Csomagolásban. Tárolja száraz és hűvös helyen, védje a magas (+ 30 °C feletti) hőmérséklettől és a fagytól-a termék megfagy 0 °C alatti hőmérsékleten és visszafordíthatatlanul elveszti a teljesítmény jellemzőit. Vigye a közvetlen napsugárzástól. A termék szavatossági ideje a csomagoláson jelzett gyártási időt a számított 24 hónap.

 

Képeink kizárólag a Coverart Design burkolatok tulajdonát képzik. A képek felhasználása engedélyköteles.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.