Sale!
,

Fox Dekorator Kalahari Nebula Dekor falfesték, 1 l

18490 Ft (brutto)

Elfogyott

Strukturált falfesték

Könnyen kezelhető, amely a beltéri festett felületen a szél fodrozta sivatagi homok hatását kelti.


Tulajdonságok: használatra kész, környezetbarát, vízzel hígítható, könnyen felvihető, egyrétegű, gyorsan száradó-2 óra alatt megszárad. 24 óra elteltével pedig a helység már használatba vehető.


Felvitel

A felület előkészítése. Felület kialakításához az Initium color alapozó szükséges. A felület legyen stabil, légszáraz, tiszta, portalanított és a régi festékrétegtől megtisztított. Primer alapozóval (mely alapozó, felülettől függően) lealapozott majd intim color alapozó réteggel lefestett. A felület elkészítésére és a felület fajtájára vonatkozó részletes követelményeket lásd a műszaki adatlapban.


A festés előkészítése: használatra kész. Használat előtt alaposan keverje fel.

Festés: a festést szakaszosan, 1 m²-es felületenként végezze. A festéket egy rétegben ecsettel kell felvinni. A felvételt követő kb. 2 perc elteltével, hozzá lehet fogni a felület kialakításához. Figyelem: a festett felület max 15 percig alakítható. A felület kialakítás hoz (Modellezéshez)Használjon száraz, széles (14 cm-es) rövid-,puhaszőrű ecsetek. A kívánt hatástól függően alkalmazzon párhuzamos, ferde, körkörös vagy keresztirányú ecsetvezetést. A végső dekoratív hatás a használt eszközöktől és a festő kreativitásától függ.


Kiadósság: 1 l kb. 10 m² felületre elegendő, a felület nedvszívó képességéttől függően. Műszaki adatok: a munkálatok és a festék száradása során a festék a felület és a környezet hőmérséklete legyen: + 5 °C és + 25 °C között.

Réteget száma: 1 réteg

Száradási idő: kb. 2 óra. Teljes száradási idő (használatbavétel): 24 óra elteltével


 Fontos kiegészítő információk: nagyobb felületek festésekor használjon egy gyártó tételből származó termékeket vagy keverje össze az összes csomag tartalmát egy tartályba. A szerszámokat mosószeres vízzel takarítsa meg közvetlenül a használat után. A termék szavatossági ideje a csomagoláson jelzett gyártási időtől számított 24 hónap.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.