Sale!
,

Moha Effekt, Fox Dekorator, Dekor vakolat és Dekor festék, szett

31000 Ft (brutto)

Elfogyott

Kategóriák: ,

Moha Effekt, Fox Dekorator, Dekor vakolat és Dekor festék, szett leírása

MOHA DECORATIVE dekoratív vakolat

természetes moha hatás
nagy mechanikai szilárdság
üveg mikrogömböket tartalmaz
nem igényel impregnálást

Tulajdonságok:

A hatás lehetővé teszi egyedi mohával borított fal létrehozását. A gondosan válogatott összetevőknek köszönhetően finoman csillog így visszaverve a fényt, a reggeli harmat benyomását kelti az erdő talaján. Az EFFECT komplett termékkészletben kapható:

– 1. TERMÉK – DÍSZMOHA világoszöld színben,

– 2. TERMÉK – DÍSZMOHA sötétzöld színben,

– PIGMENT KONCENTRÁT 40 ml (csokoládé)

– szivacs.

A DEKORATÍV MOHA-ból készült megvilágított felület visszaveri a fényt, szikrázást okozva. Az üveg mikrogömbök töltőanyagként való alkalmazása a következő előnyöket nyújtja: – nem tartalmaz szabad, kristályos, kémiailag nem kötött SiO2 szilícium-dioxidot, és nem jelent veszélyt a dolgozókra és a környezetre, – lehetővé teszi a bevonatok szárítás közbeni zsugorodásának csökkentését, köszönhetően a vastagabb réteg készítésének lehetősége repedésveszély nélkül – a vakolat nem igényel impregnálást, – a vakolat nagy mechanikai szilárdságú (ütőszilárdság), aminek köszönhetően nagy létesítményekben, pl szállodákban használják, – javítja az UV sugárzás ellenállását, – javítja szigetelő tulajdonságok, – csökkenti a vízfelvételt, – beltérben, fokozott páratartalom mellett is használható.

A DEKORATÍV MOHA kifejezetten ajánlott lakóépületek, közcélú létesítmények (irodák, szervizek, bevásárlóközpontok) számára.A termék előkészítése: A termék használatra kész. A munka megkezdése előtt alaposan keverjen össze az anyagokat, hogy egységes legyen. Az anyag felvitele: A munka megkezdése előtt tervezze meg a rétegfelvitel sorrendjét és módját, és kis mintán ellenőrizze a végső hatást! Ha a fal intenzív színű, javasoljuk, hogy a falfelület színe hasonló legyen a dekorációs hatás színéhez. Alapozza le a falfelületet színes PRIMER Kvarcos alapozóval (GRUNT- BONDING PRIMER) – pigment koncentrátum 40 ml-es (csokoládé színű) (a készlet tartalmazza). 1. lépés: Vigye fel az 1. terméket (világoszöld DEKORATÍV MOHA) szivaccsal. Helyenként 2. terméket (sötétzöld DÍSZMOHA) kell hozzáadni. A szerkezetet szivaccsal (a készletben található) kell elkészíteni. 2. lépés A strukturáltabb felület elérése érdekében kb. 3 óra elteltével a művelet a teljes felületen megismételhető. Szakaszosan dolgozzon. A kívánt végső hatástól függően felváltva adhatja hozzá az 1. és a 2. terméket szivaccsal.Műszaki adatok:Sűrűség kb. 1,7 kg / dm³ Felhordási hőmérséklet + 5 ° C és + 30 ° C között Rétegszám 2 vagy több A következő réteg felhordása 2-3 óra múlva * (a réteg vastagságától függően) Teljes száradási idő (használat kezdete ) kb. 24 óra múlva Alkalmazási idők kb. 23 °C és 55% páratartalom mellett; alacsonyabb hőmérsékleten és megnövekedett páratartalom mellett az idő hosszabb lehetA hatás megvalósítása: Az aljzat legyen: kellően teherbíró, légszáraz, alapozott – feltételezhető, hogy az aljzat alapozási ideje megfelelő (normál körülmények között, pl. kb. 20 °C és 55% páratartalom, egyéb körülmények között a száradás idő meghosszabbítható) : – gipsz, cement és cement-mész vakolatokhoz – min. 1 hét minden cm vastagságra, – betonfalak és mennyezetek esetén – legalább 28 nap, egyenletesen megtisztítva azoktól a rétegektől, amelyek gyengíthetik a termék tapadását, különösen a portól, szennyeződéstől, mésztől, olajtól, zsírtól, festékmaradványoktól és egyebektől, alapozva.Anyagszükséglet:Átlagos fogyasztás: – DÍSZ MOHA világoszöld színben, kb. 1,4 kg/m² (5 kg termékből kb. 3,5 m² dekorációt ad), – DÍSZ MOHA sötétzöld színben, kb. 0,5 kg/m² (1, 7 kg termék kb. 3,5 m² dekorációt ad). A hatásfok függ az aljzat szerkezetétől, nedvszívó képességétől, az elkészítésének módjától, a kívánt dekoratív hatástól, a kivitelező tapasztalataitól. Csomagolás tartalma: – 5 kg (DEKORATÍV MOHA világoszöld) – 1,7 kg (DEKORATIV MOHA világoszöld) – KONCENTRÁT PIGMENT 40 ml (csokoládé) – ​​SZIVACS

Tárolás és szállítás: Tárolja és szállítása szorosan zárt eredeti és címkézett csomagolásban. Tárolja száraz és hűvős helyen, védje a magas (+30 Celsius feletti) hőmérséklettől és a fagytól- a termék megfagy 0 Celsius alatti hőmérsékleten, és visszafordíthatatlanul elveszíti a teljesítményjellemzőit. Védje a közvetlen napsugárzástól. . A termék szavatossági ideje (lejárati idő) a csomagoláson feltüntetett gyártási dátumtól számított 12 hónap.

Fontos kiegészítő információk: Festés előtt javasolt próbafelületen egy próbát végezni a felhordási technika megismeréséhez. Nagyobb felületek festéséhez használjon egy gyártási tételből származó termékeket, vagy keverje össze az összes csomag (egy típus) tartalmát egy edényben A végső hatás a felvitel módjától és a díszített helyiség megvilágításától függ. A használt szerszámokat a munka befejezése után azonnal vízzel le kell mosni.

A képek tájékoztató jellegűek, pontos színegyeztetésért keressen a megadott elérhetőségünkön.

Képeink kizárólag a Coverart Design burkolatok tulajdonát képzik. A képek felhasználása engedélyköteles.