Viero-Silk SKA12 csillogós, fémes dekor falfesték 1L

26063 Ft

Availability: 2 készleten

Cikkszám: V-SILK-SKA12-1 Kategória:

Viero-Silk

Termékleírás

Leírás

Dekoratív felület bársonyos megjelenéssel, nagy fedőképességgel.

Rendeltetésszerű használat: Beltéri

 • Új vagy régi, fűszerezett, homogén falfelületek, simítva vakolattal vagy szintetikus festékekkel bevonva, megfelelően kezelve.

Főbb jellemzők

 • Kiváló minőségű dekoratív hatást kölcsönöz a felületeknek
 • A termékben lévő speciális pigmentek eligazodnak, alkalmazás közben finom világos-sötét hatást hoz létre bársonyossággal

Főbb műszaki adatok

Műszaki információk Módszer Módszer Főbb adatok 20°C-on és 60%-a R.H.
Elméleti hozam/ réteg ISO 7254 4-5 m²/L

Elérhető színek: Arany, ezüst, piros, fehér alap és egyéb színek érhetők el a tintometrikus rendszer. A színek kiválasztásához lásd a Color Collection Silk.

ELŐKÉSZÍTÉS

Hígítás és előkészítés

A termék használatra kész.

A csomagolást még zárva rázzuk fel, majd kinyitás után keverjük össze spatulával.

Felhordási eszközök

 • Első réteg szintetikus hengerrel (zománckefe típusú) vagy lapos ecsettel (Spalter).
 • Második réteg lapos ecsettel (Spalter típusú)
 • Simítsa el műanyag spatulával

Elkészítése

ÚJ FALFELÜLETEK

Beton, gipszkarton és cement alapú vakolatok: ügyeljen arra, hogyaz aljzat tökéletesen fűszerezett; mindig vigyen fel legalább egy réteg MULTIQUARTZ alapozót, amely szabályozza a felszívódást és várja meg, amíg megszárad.

RÉGI FELÜLETEK MÁR FESTETT VAGY RÉSZBEN LEBONTOTT

Kosz és penész esetén minden művelet elvégzése előtt speciális penészes fertőtlenítéssel történő kezelés elvégzéséhez szükséges, ügyelve arra, hogy hagyja őket hatni. Az eltávolításhoz végezzen gondos (mechanikus vagy kézi) kaparást minden elem, amely levál, vagy egyáltalán nem tökéletesen összefüggő és az aljzathoz nincs rögzítve; mérje fel, hogy a régi festékréteg eltávolítása szükséges-e. Porosodás és krétásodás esetén egy réteg PRYMER ACQ felhordása szükséges, mely vízbázisú akril fixáló; 6-8 óra elteltével vigyen fel egy réteg MULTIQUARTZ alapozó bevonatot és várja meg, amíg teljesen megszárad (6-8 óra) a dekoratív bevonat felhordása előtt.

FALFELÜLETEK MÉSZHABARCCSAL, VAGY CEMENT-MÉSZHABARCCSAL

Porosodás és krétásodás esetén egy réteg SILICA FONDO SD felhordása szükséges; 24 óra elteltével vigyen fel egy réteg MULTIQUARTZ-ot, és várja meg míg teljesen meg szárad (6-8 óra) a dekoratív bevonat felhordása előtt. Összefüggő és tömör aljzat esetén elegendő lesz egy réteg MULTIQUARTZ, és várja meg, amíg teljesen megszárad (6-8 óra) a dekoratív bevonat felhordása előtt.

FIGYELEM: ásványi hordozó jelenlétében műszakilag helyes annak felmérésére, hogy az ásványi vagy mész alapú dekorációt részesítse előnyben, hogy ne változzon az aljzat légáteresztő képessége.

Felhordási rendszer

 • Keverje össze a terméket és vigye fel az első réteg SILK-et szintetikus hengerrel vagy lapos ecsettel (Spalter típusú) keresztirányú mozdulatokkal a termék falon való elosztásához, és várja meg, amíg az első réteg teljesen megszárad.
 • A második réteget ecsettel hordja fel, 1-2 m²-es falszakaszokban, folyamatosan keresztezve az alkalmazás irányát, hogy létrehozza a felületi mintát.
 • A jellegzetes bársonyos hatást a simítással érjük el, a terméket műanyag spatulával néhány perccel a felhordás után, de még azelőtt teljesen kiszáradt. Javasoljuk, hogy a spatulát több irányú mozgással kivitelezze.
 • Érintésszárítás: 3-4 óra
 • Mélyszáradás: 12-24 óra
 • Átfesthető: 12 óra után

Alkalmazás feltételei

 • Környezeti hőmérséklet: min. +5°C / max. +35°C
 • A környezet relatív páratartalma: <75%
 • Az aljzat hőmérséklete min. +5°C / max. +35°C
 • Az aljzat páratartalma: a relatív páratartalom <10%-a.

Gyakorlati tanácsok

 • Ne hordja fel közvetlen napfénynek kitett felületre vagy erős huzat jelenléte mellett.
 • Tárolja a terméket az eredeti tartályában, +5°C és +35°C közötti hőmérsékleten
 • A halvány árnyalatok és a színárnyalatok (világosabb és sötétebb) egy esztétikai jellemző
 • A termék természetes összetételének köszönhetően a végső árnyalat, az éghajlati viszonyok és a felszívódási sebesség befolyásolja

Ismert összeférhetetlenségek: nincs

A jelen műszaki adatlapon feltüntetettől eltérő felhasználás esetén, vegye fel a kapcsolatot Műszaki Ügyfélszolgálatunkkal.

Szerszámok tisztítása: Használat után azonnal vízzel.

Biztonsági óvintézkedések

 • Használat után a tartályt tartsa szorosan lezárva, távol hőforrásoktól, fagytól és közvetlen napfénytől védve
 • A felhasználónak szóló biztonsági információkat a biztonsági adatlap tartalmazza
 • Az üres tartályokat a helyi előírásoknak megfelelően kell ártalmatlanítani

Figyelmeztetések Nincsenek.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Osztályozás (UNI8681) B.4. C.0.A.2.FA Vizes diszperzió, egykomponensű, keményen száradó, matt, akril felső fedőfesték.

VOC osztályozás (2004/42/EK irányelv) Festék a dekoratív hatásokhoz. EU VOC határérték selyemre (A/l kategória): 200 g/L (2010). A SELYEM tartalmaz a maximum 100 g/l VOC.

Egyéb műszaki információ

Műszaki információk Módszer Főbb adatok 20°C-on

és 60%-a R.H.

Sűrűség ISO 2811-1 kb. 0,985 g/ml
Brookfield viszkozitás ASTM D 2196 kb. 7500 cps
Lobbanáspont UNI 8909 Nem gyúlékony
Tárolási idő UNI 10154 Legalább 12 hónap
Kötőanyag   Akril

TERMÉK MŰSZAKI ADATOK

SILK felhordása, dekoratív bevonat a belső terekhez. Magas fedőréteggel, dekoratív hatásokat kelt, hogy a finom chiaroscuro hatás bársonyos megjelenéssel. SELYEM – a P.M. által választott színnel. – hengerrel felhordjuk és kefe vagy műanyag spatula segítségével dolgozzuk el a kívánt hatástól függően. 4-5 Lt/m²-es rétegenkénti hozamú, az aljzat nedvszívó képességétől függően.

Az itt található összes műszaki jelzés legjobb tapasztalatunk eredménye, tájékoztató jellegű, és nem minősül a kivitelezés végeredményének garanciájával. A jelen műszaki adatlapon feltüntetett adatok és módszerek attól függően bármikor módosíthatók a gyártási technológiák bármilyen változásáról. A termékek felhordása ellenőrzésünkön kívül történik, ezért kizárólag az ügyfél felelőssége alá tartozik. Az anyagok helyes használata feltételezi az általánosnak való megfelelést a TERMÉKINFORMÁCIÓK gyűjtemény ÁLTALÁNOS MEGJEGYZÉSEK oldalán meghatározott felhasználási követelmények, és különösen az ezen a lapon feltüntetettekkel, különös tekintettel a támasztékok előkészítésére és alkalmasságára. A Cromology Italia spa műszaki szolgáltatása a felhasználók rendelkezésére áll, hogy további információkat nyújthasson az itt közöltekhez. EZ AZ ADATLAP MÓDOSÍTJA ÉS HELYETTESÍTI A KORÁBBI KIADÁST. CSAK SZAKMAI FELHASZNÁLÁSRA. A CROMOLOGY ITALIA SpA MINŐSÉGI, BIZTONSÁGI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI SZERVEZET. IRÁNYÍTÁSI RENDSZER ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001 A BUREAU VERITAS SpA által hitelesített

 

A Webshopban szereplő képek tájékoztató jelleggel készültek, melyek nem minden esetben tükrözik a valóságban szereplő szín megjelenését. Ennek oka a különbféle megvilágítások a helyiségekben, illetve a különböző monitor és telefon típusok más színt jelenítenek meg a képernyőkön. Kérem vegyék fel kapcsolatot Coverart Design ügyfélszolgálatával a pontos szín egyeztetése végett.

Tömeg 1,3 kg
Scroll to Top