Termékeink

Dekorbeton/Mikrocement

MIKROCEMENT

COVERART mikroCEMENT mellett több gyártó terméke van kínálatunkban a megrendelő igényeihez alakítva tudjuk mindenkinek a legjobb megoldást nyújtani. Termékeinket értékesítése mellett, kivitelezéssel, de egyéni vagy csoportos workshopok keretében bemutatjuk a termékek felhasználási módjait. Azoknak szólnak ezen rendezvényeink, akik szeretnék elsajátítani ezen modern anyaggal való munkálatok fortélyait, legyen magánszemély vagy kivitelező. Illetve akik bővítenék vállalkozásuk szolgáltatási körét. A mikroCEMENT egy olyan 2-3 mm vastag dekorbevonati rendszer, amely szinte minden felületre felhordható, legyen vakolat, giszkarton, OSB lap, meglévő csempeburkolat…. Hagyományos csempe, járólapok, parketták alternatívája lehet kül- és beltéren. Akár RAL és NCS színskálák színeiben is kérhető. Kínálatunkban az egy komponensű, de felhasználásra kész hosszú nyitott idejű (hónapokig krémes állag ;)) anyagok is megtalálhatók. Illetve az extra igénybevételeknek is ellenálló egyedi receptúrás epoxy adalékos mikrocement anyagok. Válogatott aggregátumokból, nanoadalékokból és VOC-mentes gyantákból álló innovatív összetétele ideális megoldássá teszi mind műszaki tulajdonságai, mind fenntarthatósága szempontjából.
Fugamentes felületek kialakítása akár meglévő burkolatokra is elkészíthető forgalmazott anyagainkkal. Ezen termékek főként szakkivitelezőknek ajánlott, de ha napi gyakorlata van valakinek glettelési simító munkák terén, könnyen megszeretheti használatát. Mivel rendszerről van szó a bevonandó felületet az ajánlott rétegrenddel kell bevonni. Kialakítható látvány a látszóbetontól a sima vagy strukturáltabb cementes, vagy kő hatású felület, felhős rajzolatos, homogénebb megjelenésig készíthető. A végeredmény a kivitelező kézi munkája lesz. Kínálatunkban megtalálható a megrendelők, kivitelezők igényeinek legjobban megfelelő egy komponensű, illetve felhasználásra kész mikrocementek.

Katalógus(ok):


Design

FALFESTÉK

Minőségi Olasz és Lengyel, Holland design festékek vannak a kínálatunkban. Melyekkel kül- és beltéri egyedi felületeket hozunk létre. Természetes mész, márvány, homokkő anyagokkal a klasszikus régi olasz épületek hangulatát tudjuk visszaadni. De a modern beton vagy rozsda, fémes, moha, repedezett, hatású effektek több variációja is a kínálatunkban van. Fémes, liquid metál, polírozható fém alapú dekor glettek. Metál dekorfóliák is megtalálhatók kínálatunkban.

Katalógus(ok):


Folyékony parafa

DIASEN PARAFA BURKOLATOK

Egyedi, könnyű, porózus, rugalmas és ellenáll az idő elemeinek. A parafa értékes alapanyag a Diathonite termékcsalád környezetbarát vakolatához.  Kiváló termikus, párátlanító, hangelnyelő tulajdonságokkal és idővel tartóssággal rendelkező termék (hideg, meleg vagy sós környezetben). A diathonitot alkotó összes anyag évszázados hosszú élettartamú, például kovaföld, agyag és hidraulikus mész.

Katalógus(ok):


Vinyl burkolatok

ONEFLOR

Közületi magas igénybevételnek kitett, valamint lakossági felhasználású vízálló LVT vinyl burkolatok nagyon széles választékban kapható győri bemutatótermünkben. Számtalan fa, kő, beton és textil mintázatú kivitelek közül választhatja ki felújításához, vagy újépítésű nagy projektjeihez a legmegfelelőbb kivitelt. <br>Ragasztható, klikkes, ragasztás nélküli legújabb generációs LVT-k is megtalálhatók már kínálatunkban. Nálunk akár parafa szigeteléssel, zajcsillapítással rendelkező prémium terméket is talál igényeinek megfelelően. Gyerekszobába is lerakható kivitelek sora található meg kínálatunkban. Jöjjön be és találja meg a több száz féle kivitelből az Önnek legjobban tetszőt.

Katalógus(ok):


Díszkő

BURKOLATOK

Öreg deszka, tégla, kő, címeres tégla érzetét keltő falburkolatok merev, sík felületre és 2 mm vastagságú hajlítható kivitelben íves, hengeres oszlopok burkolására.


Kőfurnér

SLATE DESIGN

A Slate Design LiteStone kőfurnér egy 100%-ban természetes, valódi palakő felülettel rendelkező, üvegszál erősítés műgyanta hordozóval megerősített ultravékony kőburkolat.
Sokrétű felhasználásra ad lehetőséget: beltéri falburkolás, homlokzat burkolás, vizes helyiségekben történő alkalmazás, kandalló burkolás, konyhafrontok, design bútorok, ajtók készítése stb.

Katalógus(ok):


Ecsetek, festő szerszámok, kiegészítők

ZENIT TERMÉKEK

A Zenit olasz, tradicionálisan kézzel készült prémium ecsetek, szerszámok, kiegészítők képviseletét látjuk el hazánkban. Három generáción átívelő családi  vállalkozás, mai napig hagyományosan nagy odafigyeléssel készíti ecseteiket.

Katalógus(ok):