Termékeink

Dekorbeton/Mikrocement

MIKROCEMENT

COVERART Mikrocement mellett több gyártó terméke van kínálatunkban a megrendelő igényeihez alakítva tudjuk mindenkinek a legjobb megoldást nyújtani. Termékeinket értékesítése mellett, kivitelezéssel, de egyéni vagy csoportos workshopok keretében bemutatjuk a termékek felhasználási módjait. Azoknak szólnak ezen rendezvényeink, akik szeretnék elsajátítani ezen modern anyaggal való munkálatok fortélyait, legyen magánszemély vagy kivitelező. Vagy szeretnék bővíteni vállalkozásuk szolgáltatási körét. A mikrocement egy olyan 2-3 mm vastag dekorbevonati rendszer, amely szinte minden felületre felhordható, legyen vakolat, giszkarton, meglévő csempeburkolat. Hagyományos csempe, járólapok alternatívája lehet kül- és beltéren. Akár RAL és NCS színskálák színeiben is kérhető.
Fugamentes felületek kialakítása akár meglévő burkolatokra is elkészíthető forgalmazott anyagainkkal. Látszóbeton, rozsda, fémes (metal) hatású, csillámos és számos egyéb egyedi felületek elkészítését is vállaljuk szinte minden felületre.

Katalógus(ok):


Design

FALFESTÉK

Minőségi Olasz és Lengyel, Holland design festékek vannak a kínálatunkban. (Viero, Novacolor, Fox dekorator, ) Melyekkel kül- és beltéri egyedi felületeket hozunk létre. Természetes mész, márvány, homokkő anyagokkal a klasszikus régi olasz épületek hangulatát tudjuk visszaadni. De a modern beton vagy rozsda, fémes, moha, repedezett, hatású effektek több variációja is a kínálatunkban van. Egyes effekteket szettekben is értékesítjük. Ez úgy értendő, hogy a piacon egyedülálló módon, az adott felület kialakításához a szett tartalmazza minden anyagot és eszközt, ami szükséges a kivitelezés során.

Katalógus(ok):


Folyékony parafa

DIASEN PARAFA BURKOLATOK

Egyedi, könnyű, porózus, rugalmas és ellenáll az idő elemeinek. A parafa értékes alapanyag a Diathonite termékcsalád környezetbarát vakolatához.  Kiváló termikus, párátlanító, hangelnyelő tulajdonságokkal és idővel tartóssággal rendelkező termék (hideg, meleg vagy sós környezetben). A diathonitot alkotó összes anyag évszázados hosszú élettartamú, például kovaföld, agyag és hidraulikus mész.

Katalógus(ok):


Vinyl burkolatok

ONEFLOR

Közületi magas igénybevételnek kitett, valamint lakossági felhasználású vízálló LVT vinyl burkolatok nagyon széles választékban kapható győri bemutatótermünkben. Számtalan fa, kő, beton és textil mintázatú kivitelek közül választhatja ki felújításához, vagy újépítésű nagy projektjeihez a legmegfelelőbb kivitelt. <br>Ragasztható, klikkes, ragasztás nélküli legújabb generációs LVT-k is megtalálhatók már kínálatunkban. Nálunk akár parafa szigeteléssel, zajcsillapítással rendelkező prémium terméket is talál igényeinek megfelelően. Gyerekszobába is lerakható kivitelek sora található meg kínálatunkban. Jöjjön be és találja meg a több száz féle kivitelből az Önnek legjobban tetszőt.

Katalógus(ok):


Vinyl burkolatok

CORETEC

Új generációs prémium minőségű amerikai klikkes lerakású termékcsalád, melyek minden igényt kielégítenek, amit egy melegburkolattal szemben lehet támasztani. Magas kopásállóság, maximális vízállóság, akár 400 nm dilatáció nélkül telepíthető, több mint 100 féle szín.

Katalógus(ok):


Díszkő

BURKOLATOK

Öreg deszka, tégla, kő, címeres tégla érzetét keltő falburkolatok merev, sík felületre és 2 mm vastagságú hajlítható kivitelben íves, hengeres oszlopok burkolására.


Kőfurnér

SLATE DESIGN

A Slate Design LiteStone kőfurnér egy 100%-ban természetes, valódi palakő felülettel rendelkező, üvegszál erősítés műgyanta hordozóval megerősített ultravékony kőburkolat.
Sokrétű felhasználásra ad lehetőséget: beltéri falburkolás, homlokzat burkolás, vizes helyiségekben történő alkalmazás, kandalló burkolás, konyhafrontok, design bútorok, ajtók készítése stb.

Katalógus(ok):


Ecsetek, festő szerszámok, kiegészítők

ZENIT TERMÉKEK

A Zenit olasz, tradicionálisan kézzel készült prémium ecsetek, szerszámok, kiegészítők képviseletét látjuk el hazánkban. Három generáción átívelő családi  vállalkozás, mai napig hagyományosan nagy odafigyeléssel készíti ecseteiket.

Katalógus(ok):